Hei Norge
Türkçe

Modül Aile ve boş zaman

Ebeveynlerin çocuklarına maddi olarak bakma yükümlülüğü genellikle kaç yaşına kadar sürer?

  1. A16 yaş
  2. B18 yaş
  3. C21 yaş

Cevap

Cevap: B. 18 yaş

Açıklama: Ebeveynlerin çocuğa maddi olarak bakma yükümlülüğü genellikle çocuk 18 yaşına girip yetişkin olana kadar sürer. Çocuk lisedeyse yükümlülük daha uzun sürebilir.

Kaynak: lovdata.no/lov/1981-04-08-7/§66

Son güncelleme: