From module Family and Leisure
Until what age do parents usually have a duty to support their children financially?
- A16 years
- B18 years
- C21 years
Answer
Answer: B. 18 years
Explanation: Parents usually have a duty to support the child financially until the child turns 18 and becomes an adult. The duty can last longer if the child is in upper secondary school.
Source: lovdata.no/lov/1981-04-08-7/§66